Ara

APLUS CATERING HİZMETLERİ

Aplus Catering Hizmetleri

Fark Yaratan Dokunuşlar; APlus Mutfak

APlus Catering, APlus Hastane Otelcilik bünyesine 2006 yılında katılmıştır. Başta Samandıra ve yakın zamanda kapılarını açan Altunizade merkez mutfakları ile küçük işletmelerden büyük fabrikalara kadar her büyüklükte kurum için toplu yemek hizmeti sunar.


Mevsiminde tüketim ilkesiyle hareket dilen APlus mutfaklarda, taze meyve ve sebzelerin kullanımına öncelik verilir. Sağlıklı ve dengeli beslenme prensibi APlus mutfak kültürünün temelini oluşturmaktadır.


APlus catering; kurumlara özel yerinde üretim yemek hizmetleri ve taşıma- endütriyel yemek hizmetleri verir. Kurumların ihtiyaçları doğrultusunda menüler ve personel yemek listeleri oluşturur. Firmanın çalışan profilini baz alarak diyetisyenler tarafından oluşturulan menüler, gıda teknikerlerinin kontrollünde eksiksiz olarak uygulanarak servis edilir.


Catering Hizmetlerinde Modern Teknoloji

APlus şeflerinin modern gastronomi ile bir araya getirdiği yerel lezzetler, farklı damak tatlı için alternatifler sunmaktadır. Bu, haftalık ve aylık olarak hazırlanan menülerin kendini tekrar etmesini engelleyerek, monotonlaşmanın önüne geçmede önemli bir etmendir.


APlus Hastan otelcilik Hizmetleri, yer aldığı tüm sektörlerde öncü konumunu üstlenmiş ve sürdürmektedir. APlus Mutfak’da yiyecek içecek sektöründe bu misyonu devam ettirmektedir. APlus Mutfaklarında en yeni teknolojiler kullanılmakta, dünyada ki gelişmeler yakından takip edilmektedir. Üretim aşamasının yanı sıra APlus Mutfak modern sevkiyat yöntemleri ile her gün güvenli ve hijyenik taşıma yemek hizmeti vermektedir.


APlus Catering;


Yüksek Kalite Sunar

APlus kurumlara verdiği catering hizmetlerinde her zaman beş yıldızlı otel kalitesini hedefler. Bunun için mutfaklarda kullanılan malzemelerin tedarikçilerden alım aşamasından, kullanılan servis ekipmana ve personeline kadar her aşamayı takip eder; sürekli geliştirir.


Uzman Personellerle Çalışır

APlus mutfaklarında her personelin kendi alanında en iyi seviyede olması hedeflenir. Bunun için genel eğitimlerin yanı sıra personele özel eğitimler verir. APlus personelleri, hizmet verdikleri sektörü de göz önüne alan eğitim programları ile sürekli ve 360 derece tam bir eğitim alırlar.


Modern Mutfaklar Yaratır

APlus Mutfak her zaman en yeni teknolojiyi takip eder ve bunu ihtiyaçlar doğrultusunda mutfaklarına uygular. Teknolojinin zamandan ve iş gücünden yarattığı tasarrufun her zaman daha iyi kalitede hizmet için kullanılması ilkesi ile hareket eder.


Hijyenden Ödün Vermez

Sağlık kurumlarına verdiği hizmetlerden edindiği deneyimler ile APlus, hijyen konusunda asla taviz vermez. Gıda güvenliği, kalite ve hijyen, iş güvenliği, ve çevreye duyarlılık konularında her zaman en üst seviyeyi hedefler. Tüm plan ve çalışmalarını bu doğrultuda yapar.


Kalite ve Gıda Güvenliği Sistemi

APlus kalite departmanı tarafından yapılan haftalık, aylık ve yıllık düzenli denetimlerle her zaman en üst düzeyde güvenlik ve hijyen sağlanır. Değiştirilemez ve esnetilemez gıda güvenli ve kalite prosedürleri, APlus Mutfak için güvenli hizmetin temelidir.


APlus Kalite Prosedürleri ve Belgeleri için tıklayınız.


Fotoğraflarımızı görmek için tıklayınız.